texas.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Texas

Fastighet till salu i Texas

Den gränsar till norr med Oklahoma; i nordöstra med Arkansas; i öster med Louisiana; sydväst med Mexiko; i väster med New Mexico; i sydöstra sidan har du utsikt över Mexikanska golfen. Den röda floden markerar en del av norra gränsen, den Sabine floddelen av den östra och Rio Grande den med Mexiko.

Fastighet för försäljning i Texas har minskat med 3,2%. Efterfrågan på bostäder var emellertid fortsatt stark på grund av statens fortsatta ekonomiska expansion. Utvecklare har accelererat utbudssidan, men efterfrågan på fastigheter till salu i Texas har kämpat hårt. Byggföretag har fortsatt att gripa med ökningen av mark-, arbetskraft- och timmerkostnader samt förändring av regelverk. Tillförlitligheten i ärendet har förvärrats i hela staten.

I åratal har Texas byggt en situation där familjer kan leva bra med många, bland de mest praktiska i USA.

På samma sätt visar en ny studie att Texas-fall är snabbare än statens personliga inkomst. Dessa prishöjningar inträffade inte korrekt i hela staten.

Men du kan fortfarande hitta din idealiska egendom till salu i Texas.

Texas fortsätter också att uppleva explosiv befolkningstillväxt och tjänar nästan 1100 personer om dagen. Enligt de senaste beräkningarna av folkräkningen, ligger de största städerna i Texas: Conroe, Frisco, McKinney och Georgetown, alla inom de största storstadsregionerna i staten.

Byggföretag i Texas kämpar för att möta den stora efterfrågan på enfamiljshus till överkomliga priser. Ett problem som måste mötas var bristen på kvalificerade arbetstagare inom byggsektorn efter att fastigheten i Great Recession hade kollapsat.

Kostnaden för mark är 20,4 procent av Texas hempriser, historiskt högre och upp 14,1 procent år 2000.

Regeringspress spelar också en roll på egendom till försäljningspriser i Texas. Enligt Texas Public Policy Foundation har många städer i Texas reagerat på snabb tillväxt genom att genomföra strikta zoningskoder med korsreferenser till utveckling, ökad efterfrågan och priser.

Ökningen av kostnaderna i samband med byggandet har gjort utvecklingen av modernt prissatta bostäder svårt och mindre lönsamt för bostadsbyggare. Som ett resultat flyttar byggandet av enfamiljshus bort från bostadshus och mot större, dyrare och mer lönsamma bostäder.

Det är inte en bra period att köpa en fastighet till salu i Texas men det är ett mycket attraktivt land framför allt för familjer.

De angränsande staterna i Texas är: New Mexico, Oklahoma, Arkansas, Louisiana.

  •  
    Korta raster i USA. De 3 bästa amerikanerna.

    Korta raster i USA. De 3 bästa amerikanerna. Hösten har kommit, och de rena sommarresmålen avsätts av majoriteten av investerarna. Den fokuserar på de mildare områdena, överge kust- och karibiska områden. Vilka är de tre bästa för att tillbringa en semester i Amerika?                     ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Denna Quick Move-i hemmet är redan under uppbyggnad och kommer att finnas tillgänglig i oktober. Vänligen kontakta Ernie direkt för mer information o...
Contemporary & snygg hem helrenoverades under inkl. anpassade trä & travertin golv, granit och naturliga badrum Stone Plus more.New SS apparater inkl....
Cod. 12321

Försäljning Villa, Texas, Dallas, Heath, 150 Shepherds Glen

34,964,263.67SEK
Försäljning
Villa

5600 m²
Ultimate Waterfront Estate!
Cod. 12319

Försäljning Lantgård, Texas, Dallas, Heath, 7229 S. FM 549

16,729,312.76SEK
Försäljning
Lantgård

10600 m²
Landmark Country Estate upphöjda
Cod. 11959

Försäljning Lantgård, Texas, Austin, Wimberley, 2450 Oak Run Dr.

3,345,862.55SEK
Försäljning
Lantgård

1994 m²
Nära 2000 kvm ft bostadsyta
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB